Om os

Ærlig snak, længere er den ikke

Vi forstår din situation og din virksomhed

‍Vi skriver ikke romantiske noveller, men tror på ærlig snak og at nye kræfter og ny kapital kan være den rigtige løsning for at løfte virksomheden yderligere.

Hvis man har ‘levet’ sin virksomhed, frem til den skal sælges er der efter vores overbevisning kun én følelse, som giver overskud. Når de menneskelige investeringer i livsværket er opgjort – skal det være det hele værd.

Personkredsen bag Faqtum M&A har vurderet mere end 1.000 danske virksomheder og gennemført mere end 100 transaktioner. Vores helt store styrke er vores erfaring, vores netværk og vores ærlige tilgang til de mennesker vi møder - købere som sælgere.

Faqtum M&A er medlem af Dealsuite - Europas største M&A netværk. Vi har et tæt og fast samarbejde med flere af Danmarks største banker, advokat- og revisionsfirmaer.

Faqtum M&A teamet.
Erfaring, energi og empati

Rådgivere og partnere

Faqtum M&A er et hold af mennesker med stærk faglighed og mange års erfaring. Sammen har vi medvirket i langt over 100 transaktioner og vores samlede netværk dækker det meste af dansk erhvervsliv. Vi arbejder sammen som et hold og sikrer at vores kunder når det bedst mulige resultat på den kortest mulige tid.

Senior Advisors

Faqtum M&A tror på, at en dyb forståelse for virksomhedernes produkter, industri og marked, så vel som praktisk erfaring med virksomhedskøb og salg, er vigtigt for at sikre et godt virksomhedssalg. Derfor har vi et skabt et tæt samarbejde med erfarne og stærke kompetencer inden for en række industrier. Mød dem her:

Nye kolleger

Ledige stillinger

Vi har p.t. ingen ledige stillinger. Men send os altid gerne en uopfordret ansøgning hvis du mener at vi passer perfekt til hinanden. Det kan du gøre på info@faqtumma.dk eller via formularen her nedenfor.

P.t. ingen ledige stillinger

loading