Referencer

Vores kunder siger

Indrømmet - vi kan godt lide at få ros. Vi gør os umage for at opnå det og vi bliver både stolte og ydmyge når det sker. Nedenfor kan du læse nogle tilbagemeldinger fra Faqtum M&A kunder:

Fontenay A/S:

“Jo før man får dem med ind over, jo mere præcis bliver processen“

“I forbindelse med planlægningen af generationsskifte i min virksomhed Fontenay A/S afsøgte min bestyrelse og jeg markedet for rådgivere til at styre processen.

Efter grundige overvejelser og eksterne anbefalinger faldt valget på Faqtum M&A. Af de virksomhedsformidlere vi talte med er Faqtum M&A uden sammenligning dem der var bedst til at forstå vores ønsker og behov.

Faqtum M&A har været dygtige til at sortere de købere som ikke kunne leve op til vores ønsker fra og præsentere flere seriøse og rigtige købere for os, så vi endte med at have flere at vælge imellem.

Hele processen fra første møde til closing har kun taget syv måneder og har været uden bump på vejen.

Faqtum M&A har en kæmpe erfaring og har været god sparring når det kom til de svære beslutninger.

Jeg kan kun anbefale Faqtum M&A som samarbejdspartner når det kommer vil generationsskifte og salg af en virksomhed.

Jo før man får dem med ind over, jo mere præcis bliver processen.”


Uffe de Fontenay,
sælger af Fontenay A/S

Karema Foods A/S:

“For mig blev deltagelse i et Faqtum seminar et afgørende vendepunkt..“

"For mig blev deltagelse i et Faqtum seminar et afgørende vendepunkt. Efterfølgende kontaktede jeg Faqtum, og foreslog, at vi skulle mødes i mit firma, så de kunne få lejlighed til at få et indtryk af virksomheden.

Efter endnu et par måneder i tænkeboks, kontaktede jeg igen Faqtum og fik fremsendt et konkret oplæg. Kort tid efter meldte de sig på banen med en mulig køber. Det gik simpelthen bare så hurtigt. Jeg havde da ellers rustet mig med tålmodighed og tænkt, at der da mindst ville gå et års tid. Men nu var det nu. Grib chancen, når den er der.

Nu er salget afsluttet, og jeg kan tænke tilbage på en god, men også travl tid med en særdeles professionel samarbejdspartner i Faqtum. Hele tiden er jeg blevet taget ved hånden og ført videre i den store proces, som det er at overdrage et firma.

Går du med de samme tanker, som jeg gjorde, så kontakt Faqtum og kom videre. Det er en virkelig god oplevelse."


Karen Søgaard,
sælger af Karema Foods A/S

Flightcases International A/S:

“Nu er vi i mål og med det nye opkøb samler Flightcases International A/S alle de svenske aktiviteter i Spectrum Cases AB og bliver nu også en af de største leverandører af professionelle cases i Sverige.“

"Vi har længe kigget på at udvide vores markedsposition på det svenske marked. Men at håndtere en opkøbsproces - i særdeleshed uden for landets grænser - krævede en stærk og erfaren rådgiver.

Nu er vi i mål og med det nye opkøb samler Flightcases International A/S alle de svenske aktiviteter i Spectrum Cases AB og bliver nu også en af de største leverandører af professionelle cases i Sverige.

Tak til Faqtum M&A for at bistå mig og os i denne proces. I har ganske enkelt været uovertrufne!"


Keld Wedell Seerup,
CEO og ejer af Flightcases International A/S

Schilling A/S:

“Faqtum M&A får vores varmeste anbefalinger."

"Faqtum M&A har varetaget rollen som vores kommercielle rådgivere i forbindelse med salget af Schilling A/S.

De har sammen med vores advokat været med til at sikre, at vi opnåede en tilfredsstillende aftale og samtidig givet os en vigtig tryghed igennem forhandlingerne med den globale børsnoterede amerikanske IT-virksomhed TSS, der er særdeles erfarne inden for virksomhedsopkøb.

Faqtum M&A får vores varmeste anbefalinger."


Jesper Schilling,
delejer af Schilling A/S